Случва ли се? Лолита засили още повече слуховете, че пак е с Григор Димитров (ВИДЕО)


Случва ли се? Лолита засили още повече слуховете, че пак е с Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

10108 0

Първата ракета на България Григор Димитров продължава отличната си форма вече няколко месеца. С нея той се изкачи до 13-ата позиция в световната ранглиста и ще атакува място в топ 10. При добро представяне на първия за годината турнир от сериите "Мастърс 1000" - Индиън Уелс, това може да се случи съвсем скоро.

32-годишният хасковлия потегли с победа там, след като сломи Александър Мюлер с 2:0 сета. Следващият му съперник ще е друг французин - Адриан Манарино. Индиън Уелс е известен и като Рая на тениса поради перфектните условия, изключително красивата естествена среда, както и многото възможности за забавления и вкусна и разнообразна храна.

Събраха ли са Гришо и Лолита: Рускинята засили още повече слуховете

Още: Голямата заплаха доближи Григор Димитров: Страшилището разби съперника си

Григор Димитров и Лолита Османова се събраха отново?

Както вече стана известно, бившата половинка на Григор Димитров Лолита Османова също е в Индиън Уелс по това време. Той бе с дъщерята на руския милиардер преди връзката си с Мадалина Генеа, като след раздялата с румънската актриса преди над половин година не е публично известно да има друга жена до себе си в интимен план.

Слуховете, че се е събрал с Лолита Османова стартираха, след като рускинята показа, че е на същото място в САЩ. Те обаче се засилиха още повече след последното видео, което тя сподели в личния си профил в социалната мрежа Instagram.

На него тя показа, че се намира на тенис кортовете - и по-конкретно на мястото за забавления около комплекса. Османова назова мястото - "Индиън Уелс Тенис Гардън". Можете да видите кадрите по-долу в материала.

Още: Още преди да е започнал: Григор Димитров е аут от изненадата, която поднесе в Индиън Уелс

Трябва да се отбележи, че все още няма публично потвърждение за това, че са се събрали. Освен това тя не присъстваше на корта по време на мача на Григор срещу Мюлер, което би било още по-голям знак, че са се събрали. Самият Григор Димитров пък има добри шансове да спечели Индиън Уелс - въпреки 1 голяма изненада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички