"Щом разбрах, че Брад Пит спи с жена ми...": Железния Майк Тайсън разказва (ГАЛЕРИЯ)


"Щом разбрах, че Брад Пит спи с жена ми...": Железния Майк Тайсън разказва (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

82167 0

Майк Тайсън е легенда в бокса - един от най-великите спортисти за всички времена, като освен това е известен с бурния си характер, който неведнъж го е замесвал в скандали. Брад Пит пък е легенда в киното. Един от най-обичаните американски актьори, пленил сърцата на редица жени.

Какво се случило обаче, когато "най-лошият човек на планетата" научил, че секссимволът спи с неговата жена Робин Гивънс, с която точно се развеждал? Преди години Железния Майк проговори за онази ситуация и признава, че Брад Пит е бил много уплашен, когато го зърнал.

Тайсън споделя, че когато научил, че американският актьор споделя леглото на неговата съпруга, бил много бесен. Той признава, че въпреки че по това време вече се е развеждал с Гивънс, минавал през дома ѝ всеки ден, за да правят секс, а след това се виждал с адвоката си и я изкарвал като "прасето, което краде парите му".

Тайсън и Гивънс имаха звезден и кратък брак през 80-те, който бе маркиран от насилие. Когато двамата се женят, имуществото на Майк е оценявано на 50 милиона щатски долара и мнозина вярват, че Робин се е омъжила за него заради парите му.

Самата тя подава молба за развод три месеца след това и го обвинява, че я е насилвал физически. Според информациите, тя прибира над 10 милиона щатски долара след развода. Преди Тайсън, тя е излизала още с Еди Мърфи и именно Брад Пит.

"Ние се развеждахме, но всеки ден, преди да отида до офиса на адвоката ми и да казвам: "Тя е прасе и ми краде парите", отивах в къщата ѝ и правехме секс. Когато я видях с Пит, бях полудял от гняв. Щях да... просто трябваше да видите неговото лице, когато ме зърна" - споделя бившият боксьор.

Железния Майк признава това в чатшоу на САЩ, където коментира още своите изяви в популярния американски филм "Последният ергенски запой". Той открито заявява, че при снимките ясно се е виждало състоянието му и че е на кокаин, заради което благодари на главните актьори от филма, тъй като именно те го вдъхновили да се промени. Известен факт е, че през 2007 година е обвинен в притежание на кокаин и впоследствие се оказва в център за рехабилитация.

"Те би трябвало да са знаели, че съм сбъркан. Не можех да говоря, имах онзи начин на говорене, типичен за човек на кокаин. Тези типове са невероятни хора. Пазеха гърба ми, оценявам го, помогнаха ми" - споделя Тайсън за главните актьори във филма - Брадли Купър, Зак Галифианакис и Джъстин Барта.

Както е известно, именно Робин Гивънс е жената, заради която Майк Тайсън едва не преби Доналд Тръмп (ГАЛЕРИЯ).

Още от Майк Тайсън:

Скандален Майк Тайсън към Доналд Тръмп: Спиш ли с жена ми?

Как Майк Тайсън тотално превъртя на интервю и започна да псува водещия?

Обещанието за отмъщение, което Майк Тайсън дава на Мохамед Али и спазва (ВИДЕО).

Велико: 30-годишната трансформация в тялото на Майк Тайсън и как го прави (СНИМКА)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички