Скандален Майк Тайсън към Доналд Тръмп: Спиш ли с жена ми?


Скандален Майк Тайсън към Доналд Тръмп: Спиш ли с жена ми?
Снимка: Getty Images

24025 0

Американецът Тим О'Брайън сподели за много, много странен случай отпреди години между легендарния боксьор Майк Тайсън и бившия президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп. Искрите между двамата стигнали кулминацията си, когато "най-лошият човек на планетата" задал умопомрачителен въпрос: "Мога ли да те попитам, ти чукаш ли жена ми?".

О'Брайън цитира в своята книга за президента лични неговите думи, от които знае и за случая: "Той (Майк Тайсън - бел. ред.) ми заяви: "Мога ли да те попитам - ч@!№ш ли моята жена?". Сега, ако замръзна, мъртъв съм. Няма да имам никакъв шанс - 0. Тук е световният шампион в тежка категория, а освен това е доста солидно парче ш@№!@а железна броня".

Отговорът на милиардера към Железния Майк не е включен в книгата, за огромно съжаление, и не е известно дали обвиненията на Тайсън са верни, както и по какъв начин е отговор Тръмп и как е завършила цялата ситуация.

Самият Майк Тайсън е визирал Робин Гивънс, с която е бил женен по време на случая през 2005 година. Към момента бившият боксьор е с Лакиха Спицер. Колкото до Тръмп, той има своята история още отпреди това с него - още от края на 80-те години на миналия век.

Именно Тръмп плаща умопомрачителните 11 милиона долара, за да приеме боя на Тайсън срещу Майкъл Спинкс през 1988 година в мач, който всъщност продължава едва 88 секунди в "Тръмп Плаза" в Ню Джърси.

Наскоро пък бе припомнено как Майк Тайсън тотално превъртя на интервю и започна да псува водещия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички