Велико: 30-годишната трансформация в тялото на Майк Тайсън и как го прави (СНИМКА)


Велико: 30-годишната трансформация в тялото на Майк Тайсън и как го прави (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

19424 0

Неотдавна една от най-големите легенди при най-тежките в бокса Майк Тайсън се завърна на ринга в мач срещу Рой Джоунс, който се осъществи преди малко повече от една година. Очаква се скоро Железния Майк да има нов демонстративен мач.

55-годишният Тайсън поддържа отлична физическа форма, а покрай сблъсъците това важи с още по-голяма сила. Как обаче пенсиониран боксьор на средна възраст може да се завърне чак в такъв вид?

На Острова "Сън" бе разкрил диетата му и тренировъчния режим. Според информацията, Тайсън консумирал около 3000-4000 калории с три основни хранения и два по-малки през деня.

Той става всеки ден в 4 сутринта, за да прави джогинг - между 5 и 8 километра. В средата на деня е в в залата, за да упражнява боксовите си умения, което обикновено се изразява в 10 поредни рунда спаринг. Впоследствие набляга на упражненията за мускули.

По-късно през деня пък прави още спаринги, а накрая завършва с леко кардио - на колело.

Разбира се, Тайсън не крие, че през целия си живот е опитвал някои опасни и забранени субстанции. Веднъж дори Майк Тайсън вярва, че е умрял и описва смъртта като невероятна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички