Как Майк Тайсън тотално превъртя на интервю и започна да псува водещия (ВИДЕО)


Как Майк Тайсън тотално превъртя на интервю и започна да псува водещия (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

21778 0

Отново популярност започна да набира видео с участието на бившия световен шампион в тежката категория на бокса Майк Тайсън. Кадрите са отпреди години и на тях "най-лошият мъж на планетата" тотално губи контрол над себе си и започва да псува и обижда водещия.

Водещият на шоуто е Нейтън Даунър, който се поставя в беля, когато решава да повдигне на въпрос криминалното минало на Майк. Интервюто започна очаквано с учтива дискусия за престоя на тогавашния боксьор в Торонто и срещата му с кмета Роб Форд.

Тайсън се изрази ласкаво за Форд и града, като призна, че е изненадан колко е известен политикът: "Това е първият път, в който кметът е по-голям от целия град. Той е по-голяма звезда от всеки друг в града. Той е много динамичен характер" - споделя Тайсън.

Форд се кандидатира за нов мандат по това време и Даунър смело попита Тайсън дали е направил проучвания около кмета, тъй като напоследък е бил под фокуса на сериозни дискусии срещу имиджа му. Железния Майк се издразни на въпроса и сподели, че го е виждам само по телевизията и затова е поискал да се запознаят на живо.

Тогава Даунър оставя всякакъв подход назад и вербално напада Тайсън, като го пита дали самият Майк е навредил на шансовете на Форд да остане в офиса и да спечели изборите, защото "знаем, че ти си обвиняван изнасилвач". Оттам последва шок и гняв от Майк.

"Хей, не знам кой е казал това, ти не знаеш кой е казал това, разбираш ли ме? Не трябва да коментирам това, разбираш ли, защото е нещо негативно, ти си негативен. Срещнах се с кмета, нищо не могат да направят по въпроса" - започна Тайсън.

Тогава неговият мениджър опита отчаяно да върне интервюто обратно в релси и започна да обяснява за кмета и какъв човек е, както и как са си прекарали с Тайсън. Железния Майк обаче не се сдържа и отново започна да се обръща към водещия:

"Интересно е, че изглеждаш като приятен човек, но всъщност си лайно - с този коментар. Майната ти, това бе лайняно. Нервиращо е да говоря с лайнян плъх като теб. Ти си лайно. Майната ти" - завърши Тайсън, като можете да видите ситуацията по-долу в материала чрез видеото.

Разбира се, това не е било първият случай на проблеми между Майк и журналисти. Разберете как Майк Тайсън удари журналист и след това вбеси умишлено цяла Бразилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички