Култов! Майк Тайсън пребивал партньори 5 пъти по-бързо, за да... гледа "Том и Джери"


Култов! Майк Тайсън пребивал партньори 5 пъти по-бързо, за да... гледа "Том и Джери"
Снимка: Getty Images/Guliver

4085 0

Един от най-великите боксьори в историята - Майк Тайсън, имал много любопитна практика - да пребива спаринг партньорите си възможно най-бързо, но не, за да тества и развива уменията си, а за да се прибере бързо и да гледа популярното анимационно филмче "Том и Джери".

Това споделя неговият бивш бодигард и шофьор Руди Гонзалес. Той признава, че Тайсън е съкращавал тренировки и сесии, които трябвало да се осъществят за 5 часа, до само 60 минути, за да се прибира по-рано.

В неговата книга - The Inner Ring, която е развита и в анимационен филм, Гонзалес обяснява: "Когато тренирахме във Вегас, спаринг сесиите му бяха от 12 по обяд до 5 следобед. Той бе най-милият човек преди спарингите и питаше партньорите си как са, как са семействата им.

А след това нокаутираше петима души - всичките в рамките на един час, за да не остане никой друг. Веднъж видях да удря здраво боксовата круша и тя се повреди на няколко пъти. Другите боксьори, които трябваше да са спаринг партньорите му, просто си тръгваха при тази гледка.

Те казваха: "Няма да се закачаме с теб днес (с Тайсън - бел. ред.), не ме интересува колко пари ще ми платиш". Всеки, който се изправяше срещу него, получаваше удар и падаше. Малко след това си взимаха багажа и си тръгваха" - споделя Гонзалес и продължава:

"Един ден попитах: Шефе, объркан съм, всичко това не е ли, за да работиш върху техники?". Той ми отговори: "Ако товап продължава по-дълго, ще изпуснем "Том и Джери" анимациите" - завършва Гонзалес.

Наскоро се появи и нова много любопитна история от неговия бодигард. Гонзалес разказа как безразборният секс е спасил животите на съперниците на Майк Тайсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички