Жената, заради която Майк Тайсън щял да препарира Доналд Тръмп (ГАЛЕРИЯ)


Жената, заради която Майк Тайсън щял да препарира Доналд Тръмп (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Getty Images/Guliver

19835 0

Голяма популярност набира историята отпреди години, когато Майк Тайсън влязъл в конфронтация с вече бившия президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп. Случаят е от 2005 година - дълго време, преди Тръмп да стане държавен глава.

А причината за конфликта на иначе поддържащите добри отношения популярни личности е... първата съпруга на Железния Майк. Става въпрос за Робин Гивънс, с която е женен за около една година в периода 1988 - 1989 година. Коя обаче е Робин Гивънс?

Гивънс е родена на 27 ноември 1964 година в Ню Йорк. Тя е популярна американска актриса и модел, като е завършила колежа на Сара Лоурънс. Ролята, с която става популярна, е на Дарлийн Мериман в ситкома на ABC - Глава на клас (1986 година), като остава в сериите за всички 5 години.

Проблемният ѝ брак с боксьора Майк Тайсън от 1988 година привлича огромно медиино внимание, както и техният развод. Той идва заради обвинения в насилие. Впоследствие тя става говорител за Националната гореща линия за домашно насилие в продължение на няколко години.

Гивънс продължава кариерата си с филми и други телевизионни роли като в Жените от Брустър Плейс (1989) и Бумеранг (1992). През 1996 година участва в ситкома Sparks, който се излъчва два сезона. През 2007 година издава автобиографията си "Грейс ще ме отведе у дома".

При развода, задвижен от Гивънс, актрисата се оплаква от домашно насилие. Железния Майк, за когото се смята, че тогава е разполагал с 50 милиона долара, е трябвало да заплати на Робин Гивънс 10 милиона долара.

Можете да видите снимки на Робин Гивънс - жената, заради която Майк Тайсън едва не преби Донал Тръмп - ГАЛЕРИЯ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички