Пълна програма за сблъсъка Кубрат Пулев - Антъни Джошуа, кантара и пресконференцията


Пълна програма за сблъсъка Кубрат Пулев - Антъни Джошуа, кантара и пресконференцията
Снимка: Gulliver/GettyImages

15895 0

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистриратеВ събота (12.12) след дълго чакане ни очаква боксовото зрелище - Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Българският боксьор ще опита да нанесе съкрушителен удар на Джошуа и да го свали от световни трон. След много премеждия и отлагания в крайна сметка двамата ще се изправят един срещу на "Арена Уембли".

Кубрат Пулев получи възможност да се бие с Антъни Джошуа още през 2017 година. Тогава обаче контузя спря българина и трябваше да чака още 3 години, за да получи нов шанс. След като пандемията отложи първоначално насрочената дата през юни, то вече няма кой да спре двамата да решат спора помежду си.

Кога започва двубоят?

- 12-рундовата битка за титла в тежка категория е планирана за събота, 12 декември.

- Той ще се състои на "Арена Уебли" в Лондон, като 1000 фенове ще могат да присъстват.

- Галавечерта ще започне в 20:00 часа българско време, като основното събитие трябва да започне не преди полунощ.

- SportLive.bg ще следи за Вас за всичко интересно през деня преди двубоя, около него и след срещата в специално посветената ни категория за двубоя между Кубрат и Джошуа.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В DAZN, ЗА ДА ГЛЕДАШ ПУЛЕВ - ДЖОШУА

Как и къде може да гледаме двубоя?

Световният стрийминг гигант DAZN държи правата за излъчване на битката у нас и от 1-и декември приложението е налично за всички на територията на България. DAZN e приложение, базирано на абонамент, като компанията предлага цялото си боксово съдържание срещу едва 2.99 лева на месец.

Приложението на стрийминг гиганта е налично за телефони, таблети, компютри и лаптопи и SMART телевизори (ако телевизорът има интернет, спокойно може да гледате, или да свържете телефона/лаптоп/компютър към телевизора), като може да гледате битката между Кобрата и AJ по какъвто начин искате. 

За да гледате битката, трябва да си направите регистрация в DAZN и да заплатите сумата от 2.99 лева за едномесечен абонамент. Ето как може да се абонирате и да гледате двубоя.

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Кога са кантарът и официалната пресконференция преди двубоя?

В четвъртък (10.12) е голямата пресконференция на двамата боксьори, която трябва да започне в 16 часа българско време и всичко интересно покрай нея може да четете в SportLive.bg.

Ден преди двубоя, в петък (11 декември), двамата боксьори ще се изправят един срещу друг на кантара. Той ще е от 15 часа, българско време.

Бойната карта на Антъни Джошуа - Кубрат Пулев

Лоурънс Околие ще се бие, за да обогати своя непобеден професионален рекорд до 15 победи. Той трябваше да се изправи срещу Кшищоф Гловацки за вакантната титла в тежка категория на WBO, но миналата седмица бе тества положително за COVID-19 и беше принуден да се оттегли. Никодем Йежевски бе назначен за негов заместник, но тъй като е класиран извън топ 15 от WBO, няма заложена титла.

Внимание привлича и срещата между Хюи Фюри и Мариуш Вах. Припомняме, че Фюри бе победен от Кобрата преди няколко години в София.

- Антъни Джошуа - Кубрат Пулев (титлите на WBO, WBA и IBF)

- Лоурънс Околие - Никодем Йежевски (полутежка категория)

- Хюи Фюри - Мариуш Вах (тежка категория)

- Мартин Баколе - Сергей Кузмин (тежка категория)

- Маколи МакГоън - Кийрън Конуей (лека средна категория)

- Флориан Марку - Алекс Фийрън (полусредна категория)

- Кейс Ашфак - Ашли Лейн (супер петел)

- Рамла Али - Ванеса Кабайеро

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В DAZN, ЗА ДА ГЛЕДАШ ПУЛЕВ - ДЖОШУА

Още по темата Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа: 

  • Златното правило в бокса, от което Кубрат Пулев ще се възползва срещу Джошуа
  • Пулев спира с бокса при загуба? 
  • Красив нокаут в късните рундове очаква Кобрата
  • Авторитетно издание припомни как Кубрат Пулев се подигра с Владимир Кличко и получи нокаут (ВИДЕО)
  • Как преди 3 години Кубрат Пулев унищожи плановете на Джошуа за доминация в тежка категория
  • Етикети:
    Sportlive.bg

    ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


    виж всички

    Още по темата


    Timeout


    виж всички
    Избрано от ТЕНИС

    Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

    Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

    Реклама
    Най-четени новини

    виж всички