Регистрация в DAZN - как да се абонираме за бокс и спорт на живо в стрийминг платформата?


Регистрация в DAZN - как да се абонираме за бокс и спорт на живо в стрийминг платформата?
Снимка: Guliver/GettyImages

108144 0

Дълго време се спекулираше за това коя телевизия ще излъчва Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, след като най-накрая има дата за сблъсъка им - 12-и декември. Отговорът на въпроса е световният стрийминг гигант DAZN, който държи правата за излъчване на битката у нас и от 1-и декември приложението е налично за всички на територията на България.

DAZN e приложение, базирано на абонамент, като компанията предлага цялото си боксово съдържание срещу едва 2.99 лева на месец. През декември това означава, че ще може да гледате още няколко двубоя, включително и срещите на Канело Алварес и Генади Головкин, които също се бият през декември. В България обаче най-големият интерес безспорно е насочен към втория официален опит на Кубрат да спечели световна титла в тежка категория.

Регистрация в DAZN за двубоя Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

Процесът по регистрация в стрийминг услугата е много бърз и лесен. Ето и стъпките, които трябва да изпълните: 

- Влезте в сайта на DAZN (линк за сайта на DAZN)

- Изберете опцията "Sign up now" 

- Въведете данните, които се изискват - име, фамилия, имейл и парола (паролата се въвежда само един път, така че внимавайте, когато я пишете)

- След това ще бъдете прехвърлени в следващия етап на регистрацията, в който трябва да заплатите абонамента. Той е на стойност 2.99 лева, като може да платите с всякакви видове карти. Въведете име, номер на карта и секретен код (CVV). 

- На следващата страница трябва да потвърдите плащането. ВАЖНО: Имайте предвид, че всеки месец автоматично ще плащате за абонамент към DAZN, освен ако не решите да спрете абонамента си. Това може да стане по всяко време през Вашия профил. 

- Влезте в акаунта си и се наслаждавайте на боксовото съдържание. 

Регистрацията в DAZN отнема много малко време, а плащането е напълно сигурно. Компанията е сред лидерите в доставянето на стрийминг услуги, така че е малко вероятно да имате каквито и да е проблеми. Плащането се осъществява месец за месец и можете да прекратите абонамента по всяко време. 

За да се запознаете с показано стъпка по стъпка за регистрация и абонамент в DAZN последвайте линка

Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа в DAZN 

Черешката на тортата в месеца, в който DAZN стъпва в България (декември), безспорно е битката Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Двамата титани се изправят един срещу друг на 12-и декември в зала "Уембли", като DAZN не изисква допълнително плащане за боксовия сблъсък (както и за всички останали през месеца). Докато по света пакетите "pay-per-view" са над 20 долара, ако се абонирате в DAZN ще можете да гледате пресконференцията, кантара, мача и интервютата след него в приложението на DAZN. 

Пресконференцията преди мача е на 10-и декември, а кантарът - на 11-и. И двете събития ще бъдат излъчвани на живо. 

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в Европа, но няма да предава сблъсъка във Великобритания и Ирландия. Ако сте на територията на Великобритания или Ирландия, няма да можете да гледате мача през платформата DAZN.

Как да гледаме Пулев срещу Джошуа в DAZN? 

След като си направите регистрация в DAZN, можете да гледате мача на почти всяко устройство. Освен че може да изтеглите приложението и да гледате на телефон или таблет, имате възможност да гледате и на телевизора, стига той да е "Smart" (да има възможност за връзка с интернет). Дори да няма интернет, един HDMI кабел, с който да свържете телевизора с компютър или лаптоп, ще ви свърши работа, за да гледате мача на голям екран. 

Какво получавам с абонамент в DAZN? 

Всеки месец платформата DAZN ще ви прави свидетели на някои от най-големите битки в професионалния бокс. Освен това в приложението ще можете да гледате куп документални филми, легендарни двубои от миналото с участие на някои от най-големите легенди в спорта, интересни предавания и много допълнително боксово съдържание, което трудно ще намерите другаде. Ето и какво ще може да гледате в DAZN:

  • Боксови двубои на големите в спорта НА ЖИВО
  • Документални боксови филми
  • Легендарни боксови мачове от миналото
  • Ежеседмични предавания, посветени на бокса
  • Безспорно DAZN е едно ново преживяване за българските фенове на бокса, а се очаква платформата само да се развива нагоре, след като е официално в България от 1-и декември. 

    РЕГИСТРИРАЙ СЕ В DAZN ТУК!

    ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

    Етикети:
    Sportlive.bg

    ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


    виж всички

    Още по темата


    Timeout


    виж всички
    Избрано от Левски

    Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

    През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

    Реклама
    Най-четени новини

    виж всички