Златното правило в бокса, от което Кубрат Пулев ще се възползва срещу Джошуа


Златното правило в бокса, от което Кубрат Пулев ще се възползва срещу Джошуа
Снимка: Instagram

25942 0

Звездата ни в професионални бокс Кубрат Пулев ще се изправи в Лондон на 12 декември срещу световния боксов шампион в тежка категория във версии WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа. Пулев смята, че и през юни, когато първоначално трябваше да се състои мачът, и сега, е бил достатъчно добре подготвен.

"Смятам, че всяко едно допълнително време е в моя полза, защото човек трупа опит. Видях, че Джошуа е като мен. Може да бъде победен. Всеки боксьор има силни и слаби страни. Не съм от типа хора, които търсят разузнавачи, за да разбера как се чувства сега съперникът. Важното е аз как се чувствам, а не да се дебнем. Аз лично се чувствам уникално, супер, здрав. Отивам да победя", заяви Кобрата пред БНР.

Регистрирай се в DAZN тук

"В "балона" в Лондон всичко мога да правя. Подготовката ще продължи там. Седмицата преди мача не се тренира толкова усилено, но се поддържа формата. Развръзката ще бъде - който надделее и бъде по-устойчив."

"Има едно златно правило в бокса - не бива да се излиза непременно за нокаут, защото можеш да загубиш. Важното е да победя, дали с нокаут или по точки - няма значение. Това, че е по-млад с 8 години от мен не му дава предимство. Все пак не е на 23 години, а на 30 и...Даже на мен ми дава предимство. Отговорността не е толкова голяма върху мен, него го смятат за фаворит, така че това е предимство за мен."

"Като стил на игра, той е удобен за мен. Видяхте го и срещу Анди Руис. Първо загуби, а после едва победи. Аз смятам, че срещу Руис щях да спечеля спокойно. Ще разчитам на своя екип при отсъствието на български фенове в залата. Подкрепата, която хората дават пред екраните, любовта, която ми изпращат. Това се изпраща в космоса като вибрации, това е най-голямата подкрепа". 

Както е известно, битката ще е в Лондон на "Уембли" в събота (12.12.2020), но към настоящия момент няма българска телевизия, която да е обявила, че ще излъчва зрелището. Това обаче не е проблем за родните фенове на професионалния бокс, тъй като двубоя Кубрат Пулев - Антъни Джошуа ще се излъчи в приложението DAZN. Приложението струва само 2.99 лева на месец, като само през декември ще може да гледате не само Кобрата срещу Ей Джей, но и единствените двубои на Генади Головкин и Канело Алварес за 2020 година! Регистрирай се в DAZN тук!

Вече стана ясно, че ще има 1000 зрители, които да са на разстояние по отношение на регламентите на Covid, а билетите бяха разграбени мигновено.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички