Авторитетно издание припомни как Кубрат Пулев се подигра с Владимир Кличко и получи нокаут (ВИДЕО)


Авторитетно издание припомни как Кубрат Пулев се подигра с Владимир Кличко и получи нокаут (ВИДЕО)
Снимка: kubratpulev.com

19285 0

Антъни Джошуа се завръща отново на ринга, за да защити световните си титли в тежка категория на WBA, IBF и WBO срещу Кубрат Пулев в събота вечер на "Уембли Арена". Ей Джей ще трябва да се изправи срещу задължителния си претендент за IBF, който има рекорд от 28-1, включително 14 нокаута.

Talk Sport припомня за единственото поражение на българина, което дойде срещу Владимир Кличко на 15 ноември 2014 г. Това е единствената битка на българина за световната титла до момента и в нея той бе нокаутиран след пет рунда.

Драмата, особено за българина, започна още с началния рунд.  Срещата започна с офанзива на Пулев, което бързо го остави отворен за левия удар на шампиона.

Кличко събори съперника си само след една минута от първия рунд, но бе посрещнат с предизвикателен отговор. Пулев се изправи на привидно нетабилен и след това се подигра на украинеца, като застана на единия крак, плезейки му се. Кличко отговори, като го събори отново веднага - Пулев отново се изправи на крака и оцеля в рунда.

Вторият рунд беше по-тих и за двамата, но при третия Кличко отново натисна. Този път дясната ръка на Кличко нарани Пулев, последвана от ляв удар, която го събори още веднъж. Кобрата  оцеля в рунд три и дори премина през четвърти кръг, но беше ясно какво ще случи. В петия Кубрат вече нямаше никакви сили и очаквано бе нокаутиран. 6 години по-късно българинът отново има шанс да стъпи на световния връх, а Кобрата обеща съвсем различен подход от този срещу Кличко.

Регистрирай се и гледай бокс в DAZN тук!

ВАЖНО: DAZN ще излъчи мача Пулев - Джошуа в България! За други страни в Европа можете да проверите на сайта на компанията! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички