Прогнозират отказване на Пулев от бокса, ако загуби от Джошуа


Прогнозират отказване на Пулев от бокса, ако загуби от Джошуа
Снимка: instagram

6028 0

До интересно заключение стигнаха от сайта essentiallysports.com, който е списван от спортни фенове. Според тях, ако вторият му опит да стане световен шампион в тежка категория се провали, Кубрат Пулев ще се откаже от бокса.

Той е на 39 години и получава трета възможност да спечели най-ценното отличие в своя спорт - първата загуби срещу Владимир Кличко, във втората не успя да излезе на ринга заради контузия, а опит номер 3 е на 12 декември в Лондон в мача срещу звездата Антъни Джошуа.

"Пулев е един от най-добрите боксьори в тежка категория през последното десетилетие. Това може да е последният опит на 39-годишния мъж за голяма битка за титлата, така че този път залогът е изключително голям. Пулев е може би по-голяма заплаха от това, което беше Анди Руис за Джошуа", пише авторът на материала във фенския блог.

"Тази битка ще бъде интересна, тъй като Пулев вероятно ще се оттегли, ако този опит не се получи. Джошуа е ясен фаворит, но той показа тенденция да има пропуски в големите битки", пише още essentiallysports.com. А ето кой специален гост ще наблюдава мача от първия ред. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички