Кубрат Пулев: Очаквайте красив нокаут в по-късните рундове


Кубрат Пулев: Очаквайте красив нокаут в по-късните рундове
Снимка: БГНЕС

2147 0

Кубрат Пулев очаква своя победа с красив нокаут в някой от по-късните рундове от мача за световната титла по бокс – тежка категория срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон. Това заяви най-успешният български професионален боксьор за всички времена в специално интервю, публикувано във фейсбук страницата на WINBET, официален партньор на Кубрат за срещата.

„В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален“, коментира Кобрата. „Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да очаквате един хубав, красив нокаут“, допълни с усмивка той.

Запитан дали се чувства готов за мача, той отговори: „Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви както природата го е начертала“.

Кубрат коментира също, че не се интересува от това как се подготвя Джошуа за двубоя: „Интересува ме само моята ситуация, моята форма, моето желание за игра, моето желание за победа“, казва той в отговор на въпрос по време на интервюто.

Наскоро Пулев разкри в какво отношение има предимство пред Джошуа - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама