Млад треньор помага на Кобрата в подготовката за мача с Джошуа


Млад треньор помага на Кобрата в подготовката за мача с Джошуа
Снимка: БГНЕС

1522 0

Нетипична до известна степен подготовка за следващия си мач е имал българският боксьор Кубрат Пулев. на него му предстои след броени дни да се изправи в битка срещу звездата в тежка категория Антъни Джошуа, а залогът са важните три световни титли, които британецът притежава - тези на IBF, WBA и WBO.

През есента Пулев тренира на различни места в България и Европа, а неговият основен треньор Ули Вегнер понякога успяваше да бъде до него, но в повечето случаи не беше. Както знаете, 78-годишният германец се възстановява след счупване в областта на бедрото, но за щастие ще бъде в ъгъла на българина за мача на 12 декември в Лондон.

Регистрирай се и гледай Пулев - Джошуа в DAZN тук!

В отсъствието на Вегнер Пулев е получавал 'активна подкрепа" от Франк Шабани, който бе до него по време на подготовката му през октомври, гласи информация на "Boxen 1". Германецът, който е роден в Косово, се състезаваше на ринга в периода 2006-2009 година и постигна 18 победи и 2 загуби в 20 мача.

Интересното е, че той е дори по-млад от Кобрата с 1 година, но явно има какво да му предаде като знания и опит. А ето как Вегнер помагаше на Кобрата от разстояние и какво очаква бележитият треньор от мача в Лондон. 

ВАЖНО: DAZN ще излъчи мача Пулев - Джошуа в България и част от Европа, но не и във Великобритания и Ирландия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички