Последното американско "родео" за Пулев приключи с велик нокаут! (ВИДЕО)


Последното американско "родео" за Пулев приключи с велик нокаут! (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

129607 0

Двамата ни най-добри боксьори при професионалистите - Кубрат и Тервел Пулеви, се подготвят за предстоящите си мачове на боксовата галавечер в Калифорния този уикенд. По-малкият от братята - Тервел, ще се бие в главното събитие за вечерта срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов, докато Кобрата ще премери сили с американеца Джери Форест.

Последната поява на Кубрат Пулев на ринга беше в по-различна роля в края на ноември 2021 година. Той дебютира по феноменален начин в новия формат "Триад Комбат" (смесица между елементи на бокс и ММА). Тогава Кобрата постигна един от най-скоростижните си успехи досега в кариерата си, пращайки в несвяст Франк Мир още в първия рунд.

ВИЖТЕ ОЩЕКобрата преби здраво американец в Лос Анджелис (ВИДЕО)

Това беше знаменателно завръщане на боксовата арена година след тежкото крушение от Антъни Джошуа в борбата за световната титла. Кобрата нанесе тежки удари на Мир, а мачът завърши с детрониращо кроше, което предопредели победата на българина още в рунд №1. 

41-годишният състезател умее да неутрализира опонентите си още в първите минути на сблъсъците. По същия начин посече с нокаут във втори рунд Флориан Бенче и Дани Батчелдер. Победата над Франк Мир обаче е повече от впечатляваща заради времетраенето на рунда (2 минути в сравнение с 3 за бокса).

Всичко най-важно и интересно около мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ ще намерите в Sportlive.bg

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кобрата преби здраво американец в Лос Анджелис (ВИДЕО) 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички