На какви цени вървят билетите за боксовата галавечер на Кубрат и Тервел Пулеви?


На какви цени вървят билетите за боксовата галавечер на Кубрат и Тервел Пулеви?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg / колаж на SportLive

6599 0

След броени дни боксовите фенове ще имат възможността да гледат Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ, и то на една и съща галавечер. За пръв път обаче главният мач ще бъде с участието на по-малкия брат Тервел, докато Кубрат ще "подгрява" в по-ранен двубой.

В ранните часове на 15 май (неделя) братя Пулеви ще се боксират на арената "Kia Forum" в стохилядния град Ингълуд в окръг Лос Анджелис в щата Калифорния. Капацитетът на американската зала е над 17 000 души и се очаква да бъде запълнен до край.

Билетите за боксовата галавечер вече са в продажба и голяма част от тях са изкупени. Всеки желаещ обаче може да се сдобие с билет за зрелището, като цените варират в шорок диапазон. Най-евтините билети са на цена от 37 щатски долара (около 68 лева), докато най-скъпите достигат до 207 щатски долара (около 384 лева).

Кубрат Пулев, който не се е боксирал от края на 2020-а, когато загуби от Антъни Джошуа в битката за световната титла в тежка категория, ще се изправи срещу американеца Джери Форест - ядрен електротехник на подводница, за когото може да научите повече в линка.

Тервел Пулев пък ще се бие срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов, който е типичен боксьор от съветската школа. Ако успее да победи руския боксьор, то е много вероятно Тервел Пулев да стигне до мач за световната титла в бокса.

Всичко най-важно и интересно около мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ ще намерите в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички