Преди битките си на ринга: Кубрат и Тервел гледали емблематичен боксов сблъсък


Преди битките си на ринга: Кубрат и Тервел гледали емблематичен боксов сблъсък
Снимка: БГНЕС

3676 0

Братята Кубрат и Тервел Пулеви се готвят за предстоящата си боксова галавечер в Калифорния този уикенд, когато двамата отново ще се качат на един и същ ринг, но в различни роли. Този път по-малкият брат Тервел ще бъде атракцията на вечерта, като ще се бие с бившия световен шампион Сергей Ковальов, докато Кобрата ще "подгрее" за мача на брат си с дуел срещу американеца Джери Форест.

Кубрат и Тервел вече се намират в Америка, където водят подготовката си за предстоящите си боксови изпитания. Те са в компанията на промоутъра Ивайло Гоцев, както и на американския треньор Ибн Кейсън, който се грижи както за тяхната физическа форма, така и за тактическата им нагласа преди битките с Ковальов и Форест.

В дните преди своите мачове на ринга Кобрата и Тервел са седнали пред телевизионния екран, за да изгледат сблъсъка между непобедения в последните 9 години Канело Алварес и руснака Дмитрий Бивол, който поднесе голямата сензация и победи мексиканеца. Братя Пулеви са гледали мача в дома на своя треньор Ибн Кейсън, разказва репортерът на bTV Димитър Тасев, който е заедно с тях в САЩ.

Изводите са ясни: никой не е застрахован от загуба, в бокса всеки миг невнимание те праща на пода, нямаш право да подцениш никого, без значение кой си и какво си постигнал. Ето как Бивол победи Канело Алварес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички