Треньорът на Кубрат Пулев смята, че един ден Кобрата ще стане президент на България


Треньорът на Кубрат Пулев смята, че един ден Кобрата ще стане президент на България
Снимка: LAP.bg

4628 0

Двамата ни най-добри боксьори при професионалистите - Кубрат и Тервел Пулеви, се подготвят за предстоящите си мачове на боксовата галавечер в Калифорния този уикенд. По-малкият от братята - Тервел, ще се бие в главното събитие за вечерта срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов, докато Кобрата ще премери сили с американеца Джери Форест.

Братя Пулеви вече са в САЩ, където се готвят усилено за важните си мачове. Битката е от особено значение за Тервел, който при победа ще си разчисти пътя към мач за световната титла в полутежка категория. За Кубрат пък това ще е първи боксов дуел след загубата от Антъни Джошуа в края на 2020-а, когато двамата се биха за световния връх в тежка категория.

За предстоящите мачове в САЩ братя Пулеви разчитат на помощта на боксовия треньор Ибн Кейсън, който е неотлъчно до тях в подготовката за боксовата галавечер. Той има сериозни наблюдения върху двамата боксьори, които познава много добре.

Според Кейсън Кубрат Пулев дори може да стане президент на България, след като приключи боксовата си кариера. За това разказва репортерът на bTV Димитър Тасев, който е с братя Пулеви в САЩ. Американският треньор е убеден, че освен потенциал за световен шампион в тежка категория, Кубрат има всички заложби, за да се превърне в президент на България някой ден, когато боксът остане на заден план.

Кубрат Пулев нееднократно е заявявал, че е готов да влезе в политиката, като дори обмисляше политически проект, с който да го стори. Кобрата редовно заявява позиции по важни политически теми, включително и за войната в Украйна. Ето какъв призив отправи Кубрат Пулев към братя Кличко за войната между Русия и Украйна!

Всичко за боксовата галавечер на Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ ще намерите в SportLive.bg!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Кубрат Пулев имал тайна среднощна среща с Кирил Петков за бъдещето на България

Кобрата се ядоса: Искам да хвана за врата всички 240 депутати и...

Подкрепя ли Кубрат Пулев действията на Владимир Путин?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички