Кубрат Пулев срещу Джошуа и още 4 причини за абонамент в DAZN


Кубрат Пулев срещу Джошуа и още 4 причини за абонамент в DAZN
Снимка: колаж

13793 0

Новата стрийминг платформа за бокс и спорт в България DAZN влезе официално у нас в последния месец от 2020 година, а безспорно събития №1, което приложението ще излъчи на наша територия, е битката Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа – дуелът за световните титли на IBF, WBA и WBO в тежка категория. Както е известно, мачът е на 12-и декември и може да следите всички информации за битката в Sportlive.bg.

Що се отнася до DAZN, световният гигант в излъчването на спортни събития ще предава всеки месец част от най-добрите боксови двубои в света, като тук ще намерите няколко причини, поради които абонаментът в платформата, на стойност едва 2.99 лева, е много добра идея.

1. Зрелището Джошуа – Пулев НА ЖИВО в DAZN

Едва ли има фен на бокса в България, който не се интересува от това, което ще се случи в зала „Уембли“ в Лондон на 12-и декември. Кубрат Пулев ще се качи на ринга, за да атакува световния връх за втори път в кариерата си, след като през 2014 година загуби в 5 рунда от тогавашния хегемон в дивизията Владимир Кличко. Сега той отново се изправя срещу почти непобедим съперник, но Анди Руис показа, че Антъни Джошуа е уязвим и може да бъде нокаутиран. Ей Джей обаче разви страхотно техническия си арсенал и е по-фокусиран от всякога, за да спечели всички титли в тежка категория. За да се случи това, победата над Кобрата е задължителна.

За да станете свидетели на битката, както и на всички събития преди дуела им, трябва да имате регистрация в DAZN. Пресконференцията, кантарът и самият двубой ще бъдат излъчени в платформата на живо, като компанията държи правата за излъчване на битката за титлата. Засега няма информация за българска телевизия, която е готова да купи права за излъчване, а в DAZN ще намерите много информация, видеа и анализи преди и след битката на двамата титани в тежка категория. Регистрирай се в DAZN тук!

2. Ниска цена – високо качество

След като постепенно платените спортни канали започнаха да се развиват у нас и придобиха милиони абонати, постепенно и различни стрийминг платформи започнаха да навлизат в България. Това важи и за DAZN (чете се „Да зоун“), като приложението влиза на българска територия с ексклузивно съдържание за бокс. Най-силните атлети и най-интересните битки са част от програмата на DAZN, като амбицията на платформата е да продължи да се развива и да добави допълнителни спортове за излъчване в платформата си.

В цял свят се плащат луди пари за различните боксови двубои, но към настоящия момент българските фенове имат възможността да гледат почти всеки уикенд интересен сблъсък за титли, без допълнителни плащания. Абонаментът е едва 2.99 лева на месец, като освен най-интересните битки на ринга, ще можете да гледате документални филми, класически двубои от миналото и ексклузивни предавания с водещи боксови анализатори.

3. Завръщането на Генади Головкин на ринга

През декември няма да гледате само мача на Кобрата срещу Ей Джей. Нещо повече – две от най-големите звезди в професионалния бокс също ще се бият в последния месец на годината, като и двата двубоя ще бъдат излъчени на живо в DAZN.

Първи на ринга ще видим казахстанската боксова машина Генади Головкин, познат още като „Трипъл Джи“. На 19-и декември, в навечерието на Коледа, той ще се изправи срещу Камил Шеремета – непобеденият поляк, който има 21 успеха в 21 мача и 5 нокаута. Битката е за титлите на IBF и IBO в средна категория. Освен мача, ще може да гледате и боксовата галавечер. Зрелището е гарантирано, след като Головкин за последно се би преди повече от година – на 5-и октомври 2019, когато спечели титлите си срещу Сергий Деревянченко.

4. Поредната защита на Канело Алварес

Може би най-голямата звезда в бокса в момента – Канело Алварес, също отдавна не е бил на ринга, но като коледен подарък той ще се завърне в средна категория, за да защити титлите на WBA, WBC и WBO, две от които придоби под спорни обстоятелства в реванша срещу Генади Головкин преди повече от 2 години.

Опонентът на Алварес е изгряващата звезда в средна категория Калъм Смит от Великобритания, който е с 27 победи в 27 мача, от които цели 19 са завършили с нокаут. Канело, разбира се, е фаворит със своите 53 победи и 36 нокаута, но вече има една загуба на своята сметка.

Битката между двамата е на 19-и декември, или само ден след зрелището, което очакваме от Генади Головкин. Страхотно! РЕГИСТРИРАЙ СЕ В DAZN ТУК!

5. Ексклузивно боксово съдържание

Само през декември ще станем свидетели на 3 убийствени боксови зрелища, а това е само началото. През 2021 година се очакват на ринга да се качат Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър и още куп боксьори от топ ниво на всички нива в бокса. Голяма част от тях ще бъдат излъчени в платформата на DAZN, но срещу абонамента от 2.99 лв не получавате само бокс.

Към настоящия момент в DAZN може да намерите куп интересни продукции за изминали събития и документални филми. Един от най-добрите скорошни филми безспорно е "двубоят, шокирал целия свят", посветен на шокиращата загуба на Антъни Джошуа от Анди Руис. Това е само пример за интересните неща, които ще намерите в платформата, които включват филми, оригинални продукции и легендарни двубои, включващи Антъни Джошуа, Флойд Мейуедър, Канело Алварес, Оскар де ла Оя и много други.

Освен това, ако сте пропуснали някой мач, може да се върнете и да го гледате, или пък ако искате да изгледате наново Джошуа – Пулев, ще можете в неделния ден на спокойствие да се насладите още веднъж на зрелището. Срещу 2.99 лв на месец получавате не само количество, но и качество, като можете да гледате на всякакви устройства – телефон, таблет, Smart TV, лаптоп, компютър, „Плейстейшън“, Xbox и други. Качеството е гарантирано, така че не се колебайте – ето как може да направите регистрация в DAZN.

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Още по темата Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа: 

  • Златното правило в бокса, от което Кубрат Пулев ще се възползва срещу Джошуа
  • Пулев спира с бокса при загуба? 
  • Красив нокаут в късните рундове очаква Кобрата
  • Етикети:
    Sportlive.bg

    ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


    виж всички

    Още по темата


    Timeout


    виж всички
    Избрано от ТЕНИС

    Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

    Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

    Реклама
    Най-четени новини

    виж всички