Била ли е София вариант за мача Джошуа - Пулев?


Била ли е София вариант за мача Джошуа - Пулев?
Снимка: Национален исторически музей

1122 0

Претендентът за световната титла на WBA, WBO и IBF Кубрат Пулев разкри, че през цялото време на преговори с Антъни Джошуа за мач помежду им никога не е настоявал битката да се проведе в София. Желанието на българина е било боят да бъде на неутрално място. Както е известно обаче, по настояване на съперника му, мачът ще се проведе на 12 декември в Лондон.

"Предлагахме различни дестинации - от Истанбул до Лас Вегас, Ню Йорк или Саудитска Арабия. И тогава получихме отговора, че Джошуа ще се изправи срещу мен само в Лондон. В противен случай изобщо нямаше да има битка. И, разбира се, аз се съгласих с това условие", заяви Кобрата в интервю за букмейкър.

"Не ме е грижа за мястото на мача. Например, никога не съм искал битката да е в София. От първия ден исках да се проведе на неутрално място, тъй като това би било честно и за двете страни. За истинския боец няма такова нещо като идеално място, аз мога да се бия навсякъде, защото нищо не ме тревожи. Избирането на определена дестинация е за страхливци", категоричен бе Пулев. А ето и една от екзотичните дестинации за домакин на мача, за която са настоявали Кубрат и екипът му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички