DAZN в България! Твоето място за Кубрат Пулев - Антъни Джошуа и елита на бокса


DAZN в България! Твоето място за Кубрат Пулев - Антъни Джошуа и елита на бокса
Снимка: Gulliver/GettyImages

9784 0

Всички фенове на професионалния бокс получиха невероятен и предварителен коледен подарък, след като считано от 1-и декември гигантът в спортните излъчвания на живо - DAZN, е в България и още в първия си месец у нас ще ни направи свидетели на най-големите боксови събития! 

Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа НА ЖИВО в DAZN 

Едва ли съществува човек, който се интересува от бокс, и не чака с нетърпение двубоя на българския претендент Кубрат Пулев срещу шампиона на 4 федерации Антъни Джошуа. След куп перипетии, отмяна на битката и пренасрочвания, най-накрая двамата ще се качат на ринга на 12-и декември, а DAZN ще излъчи всичко интересно около мача и самият двубой на своята стрийминг платформа в България. 

В DAZN ще намерите любопитни материали и предавания преди срещата на двамата, анализи и коментари, като ще може да станете свидетели както на кантара, така и на цялата боксова гала вечер, която ще се проведе в зала "Уембли". 

Колко струва абонамент в DAZN и как да се регистрирате? 

DAZN влиза на българския пазар с изключително добра цена за родния пазар - едва 2.99 лева на месец. Срещу тази сума получавате достъп до стотици предавания, боксови спектакли и класически двубои от професионалния ринг. Програмата може да следите всеки ден в приложението на DAZN, а качеството е гарантирано. Регистрацията в DAZN отнема не повече от 2 минути, като трябва да въведете имена, имейл, парола и метод за плащане. 

Можете да спрете абонамента си към DAZN по всяко време, ако това е вашето желание. 

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в Европа, но няма да предава сблъсъка във Великобритания и Ирландия. Ако сте на територията на Великобритания или Ирландия, няма да можете да гледате мача през платформата DAZN.

Какви мачове предлага DAZN през декември? 

Освен битката на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, DAZN влиза в България с няколко много интересни боксови двубоя. На 4-и е двубоя Били Джо Сандърс срещу Мартин Мъри. Както вече споменахме, на 12-и Кобрата се качва на ринга срещу AJ, а след това следват две страхотни битки. 

Първо на 18-и декември Генади Головкин (Tripple G) ще се опита да направи поредна защита на пояса си в бой срещу Камил Шеремета - непобедения поляк с 21 триумфа на професионалния ринг. 

Само ден по-късно и друг от най-популярните боксьори в света - Канело Алварес, се изправя срещу Лиъм Смит в защита на своите 4 пояса, като това се очаква и да е най-интересното събитие в света на бокса в края на декември. 

Какво още предлага DAZN? 

Освен че ще може да гледате на живо най-добрите боксови мачове през всеки месец, DAZN предлага изключителни документални филми (включително и последния, посветен на Майк Тайсън), седмични предавания и най-големите класики в професионалния бокс, които задължително трябва да гледате. Всичко това само за 3 лева на месец! 

Регистрация в DAZN може да направите тук!

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев и боксовото си съдържание на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване за самия двубой в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички