Боксовата галавечер на Кубрат и Хюи Фюри завърши с двоен успех за семейство Пулеви


Боксовата галавечер на Кубрат и Хюи Фюри завърши с двоен успех за семейство Пулеви
Снимка: БГНЕС

73869 0

В събота вечер беше време за бокс от най-високо световно ниво! Дългоочакваното завръщане на Кубрат Пулев на ринга се осъществи в зала "Арена Армеец", в която 12 хиляди зрители видяха как Кобрата смачка от бой Хюи Фюри, придобивайки званието "претендент №1 на IBF" за световната титла, която в момента е притежание на Антъни Джошуа.

Цялата вечер в София беше изпълнена с емоции, след като и Тервел Пулев спечели европейската титла в полутежка категория. Но какво се случи в събота вечер може да видите в следващите редове:

КАКВО СЕ СЛУЧИ НА ГАЛА ВЕЧЕРТА В "Арена Армеец":

19:30 - Гала вечерта в София започна с изключително скандално изпълнение. Спас Генов излезе на ринга в 6-рундов мач срещу Шоня Леван, който в края на срещата не разбра, че мачът приключва. Треньорът му влезе да му каже, но отнесе мощен удар от играча си, който след това посегна да го удари и през въжетата. Повече за тази невиждана сцена, четете в този материал.

20:50 - Гала вечерта в София продължи с женски боксов мач между Савана Маршал и Янина Ороско предложи много интересни моменти, но в крайна сметка британката спечели със съдийско решение.

21:30 - Здравко Попов спечели срещата в супер полусредна категория срещу италианеца Джузепе Лаури, който два пъти се озова в нокдаун и в крайна сметка загуби срещата. Повече за победата на Здравко Попов четете тук!

21:50 - Тервел Пулев по никакъв начин не забави Леонардо Брусезе и още във втория рунд нокаутира съперника си и спечели Европейската титла в полутежка категория пред феновете в "Арена Армеец". Повече за победата на Тервел Пулев четете в този материал на SportLive.bg.

22:51 - Йосиф Панов - Пепелянката спечели подргяващата битка преди Кубрат Пулев - Хюи Фюри, след като със съдийско решение надделя над Стилиян Костов - Убиеца.

00:33 - След като победи Хюи Фюри, Кубрат Пулев заяви, че съперникът му е бил много "крив". Думите на Кобрата след победата прочетете в този материал на SportLive.bg.

00:52 - След края на срещата промоутърът на братята Пулеви Ивайло Гоцев коментира мачовете в София, като разкри, че Кубрат не е спирал да участва в организацията на галавечерта в "Арена Армеец". Гоцев разкри още кога ще видим отново Кобрата на ринга, както и кога Тервел ще се бие за световна титла.

01:00 - Треньорът на Кубрат Пулев - Ули Венгер не пропусна да похвали българина, а на края заяви, че Хюи Фюри само е развалил шоуто в София. Повече за изказването на немския специалист четете в SportLive.bg.

01:12 - Съперникът на Тервел Пулев Леонардо Бруцезе не скри, че класата на българина е била огромна. Какво каза италианецът за Тервел може да видите в този материал.

КРИСИЯ, ОРЛИН ПАВЛОВ, МАРИАНА ПОПОВА, ОРЛИН ГОРАНОВ И МАРГАРИТА ХРАНОВА ИЗПЪЛНИХА "МОЯ СТРАНА, МОЯ БЪЛГАРИЯ" ПРЕДИ МАЧА КУБРАТ ПУЛЕВ - ХЮИ ФЮРИ

100 КАБА ГАЙДИ И "ПРИТУРИ СЕ ПЛАНИНАТА" СЪПРОВОДИХА КОБРАТА ДО РИНГА

ХЮИ ФЮРИ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЕТО СИ: ИЗЛЕЗЕ С МУЗИКАТА ОТ "СМЕЛО СЪРЦЕ"

ВАЖНИ НОВИНИ ПРЕЗ ДЕНЯ

08:00 - ЕТО КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ КУБРАТ ПУЛЕВ - ХЮИ ФЮРИ

08:30КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ - ЛЕОНАРДО БРУЦЕЗЕ

09:00 Любопитно интервю на Sportlive.bg за една от слабостите в играта на Кубрат Пулев, на която е обърнато много сериозно внимание - четете тук!

13:00 - Кобрата ПРЕДИ и СЕГА - доказателството, че Пулев се намира в най-добрата форма в кариерата си - СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

14:00 - На какво се дължи физическата трансформация на Кубрат Пулев - интервюто на Sportlive.bg с Кобрата четете тук!

15:00 - Стана ясно каква сума ще си разделят двамата боксьори - подробности четете тук!

15:30 - Кубрат проговори за контузията, която го извади от мача срещу Антъни Джошуа. Самият той обяви, че е имал "усещане" в областта на гръдния кош - подробности четете тук!

17:30 - Кубрат и Вегнер говориха пред Sportlive.bg дали Фюри е най-тежкият съперник на българина, извън Владимир Кличко. Какво казаха четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички