Парите, за които ще се боксират Кубрат Пулев и Фюри

Няма яснота за какви хонорари ще се бият тази вечер българският топ боксьор Кубрат Пулев и британецът Хюи Фюри. Партньорът на Кобрата Ивайло Гоцев обаче заяви, че боксьорът ще вземе дивиденти от всички приходи от мача.

"Всичко зависи от последните продажби, тъй като сме партньори в случая. Чак след последния продаден билет, последния спонсор, последната телевизия ще може да се направи сметка. Кубрат ще вземе дивиденти от всички приходи. На Фюри парите са му гарантирани", сподели Гоцев пред "Дневник".

УЛИ ВЕГНЕР: СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ КУБРАТ ЩЕ ДОНЕСЕ ТАЗИ ТИТЛА В БЪЛГАРИЯ КАТО ШАМПИОН

Боксов специалист съсипа Кобрата и Фюри с коментара си

В утрешния ден Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще премерят сили в главното събитие на боксовата гала вечер в зала "Арена Армеец" в София. Двамата боксьор...

УЛИ ВЕГНЕР: СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ КУБРАТ ЩЕ ДОНЕСЕ ТАЗИ ТИТЛА В БЪЛГАРИЯ КАТО ШАМПИОН

Според мениджъра "двамата ще получат добри суми". "Конкретни цифри не искам да коментирам, но сумата е подобна на тази, с която спечелихме търга (за мача Пулев - Дилиан Уайт)", сподели той. Ставаше дума за малко над 1,5 милиона долара. Българинът трябваше да получи 75% от тях - 1,125 млн. долара, като вероятно става въпрос за подобно разпределение.

Вероятно и за двамата парите от битката не са водещ мотив да излязат на ринга. Както е известно, големите пари, публичност и шанс за титла ще дойдат от мача срещу Антъни Джошуа - ето кога ще се проведе той!

Още по темата

Please select answer!