Говорят Кубрат Пулев и Ули Вегнер: Фюри ли е най-тежкият съперник на Кобрата?


Говорят Кубрат Пулев и Ули Вегнер: Фюри ли е най-тежкият съперник на Кобрата?
Снимка: БГНЕС

7364 0

Кубрат Пулев се изправя срещу Хюи Фюри в мач за претендентското място на IBF, което гарантира мач за световната титла, която в момента е притежание на непобедения Антъни Джошуа. Това е златен шанс за българина, който за трети път се налага да си заслужи мач за шампионския пояс. Но това ли ще е най-тежкият мач на Кобрата, като не броим този срещу Владимир Кличко през 2014 година?

"Да това е може би най-тежкият мач до момента", отсече треньорът на Кубрат Ули Вегнер пред Sportlive.bg. "Противникът изобщо не е за подценяване. в никакъв случай. Вече много пъти анализираме негови видеа, знаем какво да очакваме. Щe подходим стратегически към Фюри, a Пулев ще трябва да покаже това, което може", допълни германското светило в треньорската професия.

"На първо място Кубрат Пулев трябва да покаже какво може и за това работихме на тренировките. В Германия анализирахме внимателно всичко и се подготвихме за това как трябва да бъде победен Фюри".

За разлика от Вегнер, Пулев не пожела да назове британския представител като най-добър съперник до момента на професионалния ринг. Той беше категоричен, че и досега се е изправял срещу много сериозни боксьори и е напълно запознат с качествата на своя съперник.

"Не мисля че Фюри е най-тежкият съперник, просто е на нивото на част от останалите, с които съм се бил", сподели Кобрата пред Sportlive.bg.

"С точност мога да кажа след мача дали наистина е толкова тежък. Да, той е много сериозен съперник и няма как да знаем изхода от двубоя преди да се качим на ринга. Стилът му е точно европейски, английски – стил Тайсън Фюри, той го копира. Неудобен противник, но аз съм далеч по-опитен, много по-добре технически подготвен, а и съм по-бърз. Определено има добър екип зад него, но моят изобщо не е за подценяване", отсече боксьорът със статут на легенда в България.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички