Бащата на Фюри с брутален коментар: Кубрат и Хюи са воини на бокса, а останалите...


Бащата на Фюри с брутален коментар: Кубрат и Хюи са воини на бокса, а останалите...
Снимка: БГНЕС

7165 0

Бащата на Хюи Фюри и негов треньор - Питър, направи солиден комплимент на сина си и Кубрат Пулев дни преди двубоя на двамата в зала "Арена Армеец". Той е категоричен, че те са едни от последните "воини" на бокса, докато повечето в тежка категория са "пластмасови боксьори", които търсят само парите и подбират съперници, срещу които ще спечелят лесно.

"Кубрат и Хюи са истински воини на бокса. Искам синът ми да се бие с най-добрите навсякъде по света, където са добрите и го казвам, защотот искам срещу него да бъдат качествени противници, а не някои от онези пластмасови боксьори, които не заслужават мястото си в класацията. Те подбират съперниците си така, че да им е сигурна победата", категоричен беше Питър на пресконференцията преди мача между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

"Гледах някои кадри от филма за този мач. Там видях младия Пулев, който се развива и става боксьор. В моето семейство има подобна история и за това много ми хареса", допълни той за боксьор №1 на България.

Следващата среща на двамата боксьори е в петък вечер по време на задължителния кантар преди битката за претендентското място в събота. Входът е свободен за фенове, а къде и кога е кантарът между Пулев и Фюри вижте тук!

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички