Къде да гледаме боксовия сблъсък Кубрат Пулев - Хюи Фюри?


Къде да гледаме боксовия сблъсък Кубрат Пулев - Хюи Фюри?
Снимка: БГНЕС

103256 0

Часът на истината настъпи. След като контузия извади българския "лъв" Кубрат Пулев от мача за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа, в събота Кобрата получава нов шанс да се добере до бой срещу британския титан в световния бокс. За да стигне до мач за титлата обаче, Пулев има много тежко изпитание - Хюи Фюри.

Двамата се изправят един срещу друг тази вечер в зала "Арена Армеец" в претендентски мач за световната титла на IBF. Това ще е трети мач за Кубрат Пулев на родна земя, докато Фюри, изненадващо или не, има дългогодишна връзка с България, като е прекарал време у нас като тийнейджър и обстановката не му е непозната.

Битката между двамата воини в тежка категория е част от специална галавечер, организирана от "EPIC Sports", и в частност българския мениджър Ивайло Гоцев. Началният час на битките е 19:30, а големият двубой ще бъде предаван по "Диема Спорт 2". Тези от вас, които нямат възможност да гледат срещата по телевизията, могат да следят Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

КОБРАТА ПРЕДИ И СЕГА: ШОКИРАЩАТА ТРАНСФРОМАЦИЯ НА ПУЛЕВ

Междувременно българинът разкри пред Sportlive.bg много любопитна новина от подготовката му. Оказва се, че той е имал усещане в областта, в която получи контузия преди мача с Джошуа. За контузията на Кубрат Пулев четете подробности тук!

В същото време от Sportlive.bg имахме удоволствието да говорим с треньора на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, който разкри ключова промяна, която е принудил Кобрата да направи в играта си!

ВИЖТЕ КЪДЕ ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички