Джошуа: Дали бях ранен? Недотам, че да не мога да продължа


Джошуа: Дали бях ранен? Недотам, че да не мога да продължа

2717 0

Антъни Джошуа отговори на Анди Руис, който заяви, че ударите на британеца при предишната им среща не са го наранили особено. Припомняме, че двамата излизат на ринга отново един срещу друг тази събота, 7-ми декември, от 22:00 часа българско време.

"Той определено бе наранен. Аз бях ли наранен? Не до такава степен, че да не мога да се изправя и да стоя на крака. Бе ли той наранен? Не до такава степен, че да не може да се изправи. Но той бе достатъчно наранен, че да почувства този удар, със сигурност" - заяви Джошуа.

Междувременно, британецът публикува публикува видео от тренировките си в профила си в социалната мрежа Twitter. Едно от упражненията, прави впечатление, е да вдига тежести със зъбите си. Вижте ВИДЕО, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите НА ЖИВО Антъни Джошуа - Анди Руис в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички