Бивш световен шампион прогнозира в кой рунд Джошуа ще нокаутира Руис


Бивш световен шампион прогнозира в кой рунд Джошуа ще нокаутира Руис
Снимка: Guliver/GettyImages

9953 0

Бившата британска боксова звезда Амир Хан даде своята прогноза за предстоящия реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис. Според него AJ ще нокаутира мексиканеца между 5 и 7 рунд. През 2004 година Хан стана младежки световен шампион, както и шампион в супер лека категория. 

"Той не може да излезе на ринга и да разчита само на силните си удари. Много добре знам какво е да имаш много мускули и да застанеш там, и да ги покажеш. Това обаче не е неговият стил. Неговият стил е да се боксира, но умно", заяви Хан пред Sky Sports.

"Смятам, че точно това му спечели Олимпийските игри, а след това и му донесе победата срещу Кличко. Ако успее да е умен, да изполва ударите си и да бъде търпелив, но нокаута ще дойде. Според мен AJ ще спре Руис, може би, между 5 и 7 рунд, ако се придържа към плана. Сигурен съм, че ще бъде готов за боя", допълни още той. Ще може да следите двубоя Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

А защо Анди Руис заяви, че ако имаше избор между Джошуа, Уайлдър и Фюри, пак би избрал сегашния си съперник - вижте в този материал.

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите НА ЖИВО Антъни Джошуа - Анди Руис в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички