Джошуа публикува ВИДЕО как тренира, вдига тежести със зъбите си


Джошуа публикува ВИДЕО как тренира, вдига тежести със зъбите си
Снимка: Getty Images/Guliver

5053 0

Антъни Джошуа изглежда в добра форма за толкова важния за него двубой срещу световния шампион в тежка категория Анди Руис. Мнозина се обединяват около мнението, че при загуба, с кариерата на американеца е свършено. 

Същевремнно, Джошуа има шанс да докаже, че меко казано изненадващата загуба преди месеци от мексиканеца бе плод повече на случайност, отколкото логично стечение на обстоятелствата. Двамата излизат на ринга един срещу друг в мач-реванш тази събота, 7-ми декември, като галавечерта започва в 22:00 часа българско време.

Преди броени часове тъмнокожият боксьор публикува видео от тренировките си в профила си в социалната мрежа Twitter. Едно от упражненията, прави впечатление, е да вдига тежести със зъбите си. Джошуа добави следните думи към публикацията: "Нека се помолим". А къде ще можем да наблюдаваме двубоя на живо - вижте в този материал на SportLive.

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите НА ЖИВО Антъни Джошуа - Анди Руис в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички