Руис: Принуден съм да завърша кариерата на Антъни Джошуа


Руис: Принуден съм да завърша кариерата на Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

6709 0

Американският боксьор от мексикански произход - Анди Руис, използва силни думи, докато говореше за предстоящия мач между него и Антъни Джошуа. Двубоят ще бъде за титлите на WBA, WBO и IBF, които британецът изгуби в по-ранен мач с Руис.

"Принуден съм да завърша кариерата на Антъни Джошуа, защото ако не го направя, той ще опита да завърши моята. На ринга ще бъде или той, или аз. С божията помощ ще успея да победя", заяви мексиканецът пред "Sky Sports".

"Все още съм същият Анди Руис. Все още съм същия пухкав малък дебелак с голяма мечта. Същият човек съм все още. Но на ринга съм световен шампион. Там съм господин Хълк и трябва да работя усилено. На 1 юни осъществих своята мечта, а на 7 декември ми предстои много да доказвам. Феновете ще видят същото като на 1 юни", каза още Руис, цитиран този път от "Boxing Scene". А какво сподели за реванша Джошуа тези дни - вижте в този материал.  

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите НА ЖИВО Антъни Джошуа - Анди Руис в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички