Радослав Кирилов: Всички дадохме най-доброто от себе си


Радослав Кирилов: Всички дадохме най-доброто от себе си
Снимка: Фейсбук - България

2809 0

България се представи ужасно във втория си квалификационен мач за Евро 2024. Възпитаниците на Младен Кръстаич не представляваха особено препятствие пред Унгария, която постигна успех с 3:0 у дома.

Пред влезлия като резерва Радослав Кирилов се откри една от най-добрите и единствени възможности за "лъвовете", която обаче бе пропусната. Самият той не скри разочарованието от представянето на целия отбор, но и остана оптимист за в бъдеще.

"Трудно се играе, разбира се, когато резултатът е такъв. Аз обаче мисля, че когато защитаваш цветовете на националния отбор, трябва да излизаш с чест при какъвто и да е развой или резултат. Всички, които влязохме, дадохме най-доброто от себе си. Тежка загуба, но трябва да продължаваме да работим и да вдигнем нивото", заяви Кирилов след края на мача и продължи.

С какво останалите са пред нас?

"Най-голямата разлика спрямо другите е в динамиката. Виждате останалите отбори колко бързо играят с топката и колко добре физически са подготвени. Трябва всички ние да поемем отговорност, а ние опитните да помогнем на младите да разберат, че пътят минава през много работа", допълни още той.

Друг от нападателите на Кръстаич - Георги Русев, бе значително по-краен в изказа си след мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички