Паро Никодимов: Дотам се докарахме, да гледаме на липсата на Недялков като на бедствие!


Паро Никодимов: Дотам се докарахме, да гледаме на липсата на Недялков като на бедствие!
Снимка: Ilian Telkedzhiev / imageslap@gmail.com

2566 0

Отсъствието на Антон Недялков в гостуването на Унгария няма да бъде фатално за българския национален отбор. Това обяви легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов. Мачът е тази вечер и е важно да постигнем положителен резултат, след като тръгнахме със загуба от Черна гора в квалификациите за Евро 2024.

"Отсъствието му не трябва да се приема като нещо фатално за България. Ако тръгваме за Унгария със свалени гащи, по-добре изобщо да не ходим. Лошото е, че българският футбол се докара дотам, че да говорим за отсъствието на един защитник като Недялков все едно е някакво бедствие", заяви Никодимов пред "България днес".

"Надявам се, че ще имаме повече поводи за радост след мача с Унгария. За съжаление, започнахме квалификациите с поражение от Черна гора. При тази загуба си пролича и липсата на няколко по-опитни футболисти, които могат да променят хода на даден мач", допълни родната легенда.

Както е известно, Недялков страда от възпаление на костта на петата, което е неизлекувана травма от доста време. Заради проблема, който напомни за себе си преди мача с Хебър в Първа лига, бранителят не отпътува с националите за Будапеща. Междувременно, в Унгария установиха тенденция, според която България ще се класира за Евро 2024.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички