Георги Русев след срама в Будапеща: Далеч сме от истината


Георги Русев след срама в Будапеща: Далеч сме от истината
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4318 0

Нападателят на България - Георги Русев, видимо бе сериозно разочарован от представянето на родните национали в двубоя срещу Унгария.

Какви ги свършиха националите?

"Лъвовете" допуснаха тежко поражение при безобразна игра в Будапеща. Възпитаниците на Младен Кръстаич загубиха с 0:3 втория си мач от квалификациите за Европейското първенство в Германия през 2024-а година. 

"Второто полувреме успяхме да се противопоставим на отбора на Унгария, който е изключително подготвен и с много добри футболисти. За съжаление, не успяхме да върнем поне един гол. Имахме ситуации пред тяхната врата, но не съумяхме да отбележим и загубихме тежко", започна Русев след последния съдийски сигнал и продължи.

Далеч сме от истината

"Няма какво да коментираме, предвид показаното през първото полувреме. Трябва да продължим да работим. Явно още сме далеч от истината, както се казва. 

Никой не иска да допуска толкова ранен гол. При нас се случи - падна втори, имаше ситуации за трети - падна и той. Мисля, че мачът приключи още на полувремето. 

Не знам какви изводи можем да си правим. Това са много сериозни мачове, с оглед на младия и неопитен отбор, който сме. Явно още има какво да подобряваме и над какво да работим. Надявам се занапред да се подобрим и да не разочароваме страната си, защото не е приятно", завърши Георги Русев.

Валентин Антов беше дори още по-краен в изказа си след поражението от Унгария

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички