Павел Колев: Левски беше фалирал, бе на месец-два от прекратяване на дейността си


Павел Колев: Левски беше фалирал, бе на месец-два от прекратяване на дейността си
Снимка: БГНЕС

2201 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че клубът е бил на един-два месеца от фалита. Това е видял бившият директор в БФС от документите, които е поискал от Спас Русев, за да приеме да работи на "Герена". А те са му предоставени 4 месеца след като ги е поискал.

"Васил Божков ме накара да повярвам, че може да спаси Левски с репутацията си основно. И точната дума е спаси. Защото клубът първо трябва да бъде спасен, а едва след това да се пристъпи към оздравяване. Истината - от това, което аз бях видял по документите, преди изобщо да седна на разговор с Божков, е, че Левски беше фалирал. Може би беше въпрос на един-два месеца тотално да прекрати дейността си. Положението беше критично", сподели Колев в интервю пред "24 часа".

ПРЕДЛАГАЛ ЛИ Е ПАВЕЛ КОЛЕВ ПРЕЗИДЕНТ НА ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ НАСКО СИРАКОВ?

"Сега нещата стоят малко по-добре, може би доста по-добре, но има още много работа да се върши", добави той. Както е известно, Божков официално обяви намерението си да помага на Левски. Най-важното, което той свърши дотук за "сините" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички