Жейнов е постигнал споразумение с Левски, прекратява се делото за несъстоятелност


Жейнов е постигнал споразумение с Левски, прекратява се делото за несъстоятелност
Снимка: Официален сайт на Левски

1445 0

Мениджърът Николай Жейнов обяви, че е оттеглил иска си за обявяване на несъстоятелност на Левски. Той обясни, че е постигнал споразумение с изпълнителния директор на "сините" Павел Колев само с няколко думи.

"Постигнахме споразумение с Левски, с което се прекратява делото за несъстоятелност. Вчера го подписахме и мисля, че в началото на другата седмица ще бъде внесено в съда, така че мога да успокоя всички. Разбрахме се за по-малко от 45 секунди. Още с встъпването си в длъжност Павел Колев ми се обади и решихме казуса веднага. Договорихме неща, които те предложиха и аз приех”, каза Жейнов в предаването "От дузпа в тъч".

"Над шест или седем пъти съм се опитвал да се свържа с предишното ръководство. Когато нямаш никаква комуникация с тези хора и виждаш, че клубът изпада в свръхзадлъжнялост трябва да алармираш цялата синя общественост какво се случва в клуба. Аз от година и половина не съм работил с клуба по никакъв начин, защото знаех какво става. Комуникирал съм и със Спас Русев, и с Красимир Иванов, но без никакъв резултат”, обясни още мениджърът.

Вчера от Левски официално обявиха раздялата с двама от своите играчи - ето кои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички