Предлагал ли е Павел Колев президент на Левски да стане Наско Сираков?


Предлагал ли е Павел Колев президент на Левски да стане Наско Сираков?

3755 0

В последните дни новините около Левски са безброй. Тимът от "Георги Аспарухов" направи куп промени в състава си и ръководството през зимната пауза в Първа лига.

Новият изпълнителен директор на тима Павел Колев коментира темата с легендата на "сините" Наско Сираков. В медийното пространство се появи новината, че именно Колев е предложил на ръководството Сираков да стане президент на 26-кратните шампиони.

„Изобщо не сме коментирали темата Наско Сираков. Не смятам да го предлагам, защото това не е моя работа. Аз като изпълнителен директор нямам сред задачите си да намирам президент на клуба. Аз с Наско Сираков съм приятел от дълги години, както и с Мъри. Мястото на Сираков във футбола трябва да бъде доста над оперативната работа, която аз изпълнявам в момента. Когато си постигнал успехи, е нормално да изчакваш нещо друго.

ОТ ЛЕВСКИ ОБЯВИХА КОЛКО ДЪЛЖАТ НА НАП

Левски вероятно ще има спортен директор, когато се намери точния човек. За спортен директор сме обсъждали имена, но не сме набелязали, защото това е двустранен процес. Левски е в много трудна ситуация, ако някой очаква да се изсипе златен дъжд на стадион „Георги Аспарухов“ това няма как да се случи. Левски трябва да мисли дългосрочно относно поста на спортен директор“, коментира Колев пред "Диема" относно новите длъжности в клуба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички