Изненадващ обрат: Яблонски подписва нов договор с Левски?


Изненадващ обрат: Яблонски подписва нов договор с Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

2481 0

Въпреки че допреди три седмици се смяташе, че Левски няма да предложи нов договор на своя стълб в защитата Давид Яблонски, сега нещата са претърпели обрат, пише "Меридиан мач". Очаква се след дербито с Лудогорец двете страни да седнат на масата и до края на месеца да си стиснат ръцете.

Самият футболист има желание да остане на "Герена“. Предишното ръководство на Левски предложи нов контракт на Яблонски, но с минимално увеличение на заплатата. Това логично не се хареса на чеха и неговия агент и двете страни не стигнаха до консенсус.

ЯБЛОНСКИ СЪС СТРАХОТЕН ЖЕСТ КЪМ ШКОЛАТА НА ЛЕВСКИ

Както е известно, настоящото споразумение с бранителя изтича след края на сезона и в момента той е в правото си дори да подпише предварителен договор с друг клуб. 27-годишният футболист дойде в Левски преди 2 години, с трансфер от Том Томск. Той много бързо се превърна в основен футболист на "сините“, като през миналия сезон дори бе голмайстор на тима, вкарвайки цели 9 гола.

През тази кампания успеваемостта му в атака спадна и той има само едно попадение. Играта му в защита обаче е на добро ниво, което го прави много ценен за Георги Дерменджиев. Близък човек на чеха го убеждава да продължи кариерата си на "Герена". Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички