Къде да гледаме 1/8-финалния сблъсък Франция - Швейцария на Евро 2020


Къде да гледаме 1/8-финалния сблъсък Франция - Швейцария на Евро 2020
Снимка: GettyImages

2411 0

Световният шампион Франция се изправя срещу Швейцария в шестия 1/8-финален двубой от Евро 2020. "Петлите" излязоха от "групата на смъртта" непобедени и се надяват да задържат добрата си форма. Швейцария пък завърши трети в група А, но имаше късмета да продължи към осминафиналите с добрите си показатели. 

Селекционерът на Франция Дидие Дешан със сигурност няма да може да разчита на Усман Дембеле, който вече напусна лагера на отбора, както и на Люка Дин, който не е възстановен от контузията си. Четирима играчи на "петлите" пък са под въпрос за срещата: Адриен Рабио, Люка Ернандес, Маркъс Тюрам и Тома Люмар.

В Швейцария нямат кадрови проблеми, като единствената въпросителна е на каква позиция ще играе Рикардо Родригес - като част от тройката централни бранители или като уинг-бек по левия фланг. По-вероятно е по двата фланга да действат Кевин Мбабу и Стивън Зубер, който записа хеттрик от асистенции в последния мач.

Двубоят е с начален час 22:00 часа. Домакин на сблъсъка е стадион "Арена Национала" в Букурещ, Румъния. Срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на Нова телевизия/Диема спорт 2, като ще можете да я проследите и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Ето и пълната ТВ програма на мачовете от осминафиналите на Евро 2020!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички