Най-лошото заучено положение в историята на европейски и световни (ВИДЕО)


Най-лошото заучено положение в историята на европейски и световни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3997 0

Националният отбор по футбол на Германия винаги е бил голяма сила, що се касае до големите национални форуми. Бундестима е сред фаворитите и за спечелването на Европейското първенство по футбол, което се състои в момента.

А само преди няколко години - през 2014-та, Йоахим Льов и компания бяха на върха, след като спечелиха Световното първенство по футбол. Германия бе истинска машина, която във финала се справи с Аржентина, а преди това разгроми по унизителен начин Бразилия.

Въпреки това през онази година Бундестима сътвори и един гаф, който със сигурност е останал на заден план и едва ли се помни от някого. Той се случи срещу Алжир на осминафиналната фаза от състезанието.

Тогава звездните играчи на Германия сътвориха вероятно най-лошото заучено положение на европейски и световни първенства. Томас Мюлер се засилва и "се спъва" умишлено, след което продължава движението си зад противниковата стена, а Тони Кроос опитва да го намери с технично прехвърлящо подаване, но резултатът е един голям провал.

"Най-готиният" начин за отпразнуване на гол на Евро 2020 (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички