Шави отвърна на думите на Роналд Куман


Шави отвърна на думите на Роналд Куман
Снимка: Getty Images

6184 0

Наставникът на Барселона Шави Ернандес говори по редица теми свързани с клуба на пресконференцията преди утрешния мач (1.05) с Майорка.

Той коментира и бъдещето на полузащитника Френки де Йонг, за когото има спекулации, че иска да напусне след края на кампанията.

"Френки е много важен играч за мен, той е част от настоящето и бъдещето. Проведохме индивидуален разговор и сега изглежда по-спокоен. Единственото, което искам от него е да бъде постоянен", каза Шави по адрес на нидерландеца.

Испанецът отговори на бившия старши треньор Роналд Куман, който заяви, че по негово време каталунците са изоставали на осем точки от лидера Реал Мадрид, а сега разликата е четиринадесет пункта.

"Няма да променя чувствата му. Изпитвам огромно уважение и възхищение към него. Дойде в труден момент и положи огромни усилия, но накрая нямаше късмет. Чувствам подкрепата на отбора, на президента Жоан Лапорта и на Жорди Кройф".

Шави допълни, че ако Реал Мадрид стане шампион в Ла Лига, Барселона ще ги поздрави. 

Междувременно футболистите на Барселона решиха по-интересен начин да повдигнат бойния си дух. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички