Разярен: Дейвид Мойс изрита топката в главата на момче(ВИДЕО)


Разярен: Дейвид Мойс изрита топката в главата на момче(ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1711 0

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс беше изгонен по време на загубата с 0:1 от Айнтрахт Франкфурт в полуфинал от турнира Лига Европа, след като в 78-ата минута видимо не издържа на напрежението и гневно изрита топката към едно от момчетата на тъчлинията. "Чуковете се простиха с мечтата си да играят на финал.

Шотландецът не остана доволен, че по този начин домакините се опитват да бавят времето. Последиците от този ход принудиха 59-годишния наставник да изгледа края на поражението от съблекалнята. По-късно той се извини за непристойното си поведение.

"Изритах една топка обратно към момче с топка, така че се извинявам за това", каза Мойс пред BT Sport. Съжалявам за действията си и ще понеса наказанието си, но това беше голям мач, който се опитахме да спечелим", каза той пред BT Sport.

"В момента не изпитвам никаква гордост. Чувствам се просто разочарован, тъй като смятах, че това е шанс. Вероятно сме играли с по-добри отбори от Айнтрахт Франкфурт. Нека бъдем честни, вероятно загубихме мача още в първите 30 секунди на стадиона в Лондон, когато допуснахме гол", завърши Moйс".

Междувременно Дейвид Мойс назова името на най-добрия халф в света.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички