Манчини доволен от реакцията на своите срещу Турция, похвали по-младите


Манчини доволен от реакцията на своите срещу Турция, похвали по-младите
Снимка: Getty Images

1056 0

Селекционерът на Италия Роберто Манчини е доволен от играта на своя състав в мача срещу Турция, спечелен с 3:2. Двубоят на практика се явяваше протоколен, след като "Скуадра адзура" претърпя огромен провал на баража срещу Северна Македония. 57-годишният наставник отличи доброто представяне на по-младите състезатели.  

"Беше безсмислено от гледна точка на срещата, но ако трябва да правиш нещо, трябва да го правиш както трябва, дори и при негативни обстоятелства. По-младите момчета се справиха добре и това е радващо", каза Манчини.

"Хареса ми, че видях добра реакция, когато губехме с 0:1, а освен това феновете направиха атмосферата страхотна, което ни помогна да запазим хладнокръвие и да поемем контрола след първите 15 минути. Много от футболистите на терена за първи път играха заедно, така че не беше лесно. Това са млади играчи, трябва ни време и ситуацията не беше лесна. Радвам се, че се справиха добре", допълни той.

Манчини бе попитан дали това, че Португалия победи Северна Македония с 2:0 и си осигури място на Световното първенство през 2022 г., допълнително е увеличило разочарованието. "Въпреки че за съжаление не сме там, където искахме да бъдем, реакцията на отбора беше силна. Ще съжалявяме чак до декември", завърши наставникът. Междувременно стана ясно дали Манчини ще продължи да е начело на Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички