Марио Балотели се похвали с нов чудноват татус (СНИМКИ)


Марио Балотели се похвали с нов чудноват татус (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1776 0

Марио Балотели се похвали с нов татус в социалната мрежа Инстаграм. Вулгарният футболист си е татуирал инициалите „MB 459” под лявото око.

Интересното е, че той се похвали с тази татуировка малко след като Италия отпадна от Северна Македония в плейофите за класиране на Световно първенство. Мнозина твърдят, че го е направил, за да напомни за себе си, че все още е на разположение и може да помогне на „скуадра адзура“ в бъдеще.

Това далеч не е първият татус на италианеца. Той неведнъж се е перчил с многото мастило по себе си. Една от известните му татуировки е цитат на монголския лидер Чингис Хан в областта на гърдите. 33-годишният нападател може да се похвали и с още много татуси – перото на левия му бакенбард, горилата на врата му и израза „Black Power” над дясното му око.

Майката на националния селекционер на Италия Роберто Манчини – Мариана, е огромна почитателка на Балотели. Наскоро тя сподели в социалните мрежи, че би взела италианеца в състава на европейския шампион, защото той притежава завидна физическа сила и може да помогне на отбора в трудните моменти.

Проблемите за националния отбор на Италия продължават. Ето какво заяви Роберто Манчини за страстите около тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички