Ибрахимович с иронични викове към съдията на мача Милан - Болоня: Комплименти, комплименти


Ибрахимович с иронични викове към съдията на мача Милан - Болоня: Комплименти, комплименти
Снимка: Getty Images

1241 0

Звездата на Милан Златан Ибрахимович беше бесен на съдията Ливио Маринели в двубоя между Милан и Болоня, завършил при резултат 0:0. Ветеранът влезе в игра през второто полувреме в отчаян опит да отбележи гол срещу гостуващия тим.

Шведският национал е останал недоволен, че играчите на Болоня умишлено бавят времето в последните минути на срещата и, че съдията не е предприел никакви действия. Според италианското издание Il Corriere dello Sport, нападателят неколкократно е крещял на рефера: "Комплименти, комплименти".

40-годишният играч не е вкарвал повече от два месеца. За последен път той се разписа в гостуването на Венеция, спечелено с 3:0 от играчите на Стефано Пиоли. До голяма степен и здравословното състояние на тарана пречи на изявите му през този сезон. 

"Росонерите" продължават да са лидери в Серия А с една точка преднина пред Наполи и четири пункта повече от Интер, въпреки че съставът на Симоне Индзаги има мач повече. 

В края на миналия месец  Златан Ибрахимович разкри кога смята да се откаже от футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички