Ибрахимович отсече: Ще играя, докато не видя по-добър от мен


Ибрахимович отсече: Ще играя, докато не видя по-добър от мен
Снимка: Getty Images

1502 0

Звездата на Милан Златан Ибрахимович няма намерение да се оттегля от футбола и иска да продължи да играе възможно най-дълго. Нападателят за пореден път демонстрира завидно самочувствие в интервю пред сайта на УЕФА.

"Искам да играя колкото се може по-дълго. Реалността е, че ще играя, докато не видя, че някой е по-добър от мен, така че продължавам да играя. Знам, че един ден това ще спре и вече няма да имам този адреналин. Това е проблем за всеки футболист, защото когато играеш футбол, имаш адреналин", сподели той.

40-годишният играч е отбелязал осем гола и е направил две асистенции в 18 мача в Серия А този сезон за "росонерите". Шведът е важна фигура за отбора както на терена, така и извън него. През тази кампания той постоянно е измъчван от контузии, което го принуди да пропусне редица мачове. Ибрахимович първо говори за това как успехът и славата не са го накарали да забрави корените си.

"Каквото и да ми се случи - успех, пари, слава, каквото и да е - аз ще си остана същият човек. Няма да се променя. Или ме харесвате, или не ме харесвате, но аз не съм се родил на този свят, за да убеждавам хората да ми симпатизират", каза ветеранът . 

Шведският национал разказа за усещането да играеш в турнира Шампионска лига с Милан на 40-годишна възраст.

"Играя с много емоции за Милан, защото това е клубът, който ми даде щастие, даде ми много неща и мисля, че съм прекарал най-много години в него от всички клубове, които съм представлявал. Беше хубаво да се върна в Шампионската лига с отбора този сезон", завърши Ибра. В Милан вече са набелязали футболисти, които да заемат мястото на колоритния играч.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички