Стана ясно бъдещето на Ибрахимович в националния отбор на Швеция


Стана ясно бъдещето на Ибрахимович в националния отбор на Швеция
Снимка: Getty Images

1630 0

Националния отбор на Швеция загуби от Полша с 0:2 на баражите за Световното първенство и по този начин ще пропусне Мондиала в Катар през ноември. Съкрушителното поражение веднага повдигна въпроса дали звездата на тима Златан Ибрахимович иска да продължи да се състезава за страната си.

Договорът на 40-годишния футболист с Милан изтича през лятото и имаше съмнения дали шведът ще го удължи, ако страната му не успее да се класира за Световното първенство. Въпреки това Ибра не изглежда да обмисля отказване. Той подчерта, че продължаването му зависи от физическата му форма, но няма да се отказва отново от "тре кронур". 

"Надявам се да е така, стига да мога да остана здрав, да играя и да допринеса с нещо. Няма да получите друг отговор от мен, само защото не спечелихме и не се класирахме за Катар 2022", каза той .

До момента през сезона ветеранът е отбелязал осем гола в 22 участия във всички турнири. Миналата седмица той заяви, че идеята да се пенсионира му носи "чувство на паника". Според италианското издание La Gazzetta dello Sport, Милан може да му предложи удължаване на договора с намаляване на заплатата и той да стане един от директорите на клуба в края на кариерата си. Нападателят разкри при какви условия би се отказал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички