Пол Погба се завърна в игра за Манчестър Юнайтед в контрола с Уест Бромич


Пол Погба се завърна в игра за Манчестър Юнайтед в контрола с Уест Бромич
Снимка: Getty Images/Guliver

1526 0

Звездите на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд и Пол Погба показаха, че са готови за рестарта на сезона във Висшата лига, след като играха в контролна среща с Уест Бромич Албиън, играна на "Олд Трафорд" при закрити врати.

Мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяр използва всичките си налични футболисти в два поредни мача с тима от Чемпиъншип, първият загубен с 1:2, а вторият спечелен с 3:1. В първата проверка титуляри за Юнайтед в центъра на терена бяха Погба и Бруно Фернандеш, като именно португалецът отбеляза гола за домакините от дузпа, макар и след това да пропусна друго изпълнение от бялата точка.

Рашфорд се появи в игра от пейката и бе изключително активен, като бе много близо до две попадения, но бе спрян от добри намеси на вратаря на "дроздовете" Джонатан Бонд. "Насладих се на всяка една минута", написа впоследствие младият английски национал в Туитър.

Антони Марсиал, Даниел Джеймс, Ерик Баи, Теден Менджи и Аксел Туанзебе също играха за Юнайтед в първата проверка, а във втория мач Андреас Перейра вкара два гола за Юнайтед, а Тахит Чонг добави трети. На терена за "червените дяволи" бяха още Давид Де Хеа, Хари Магуайър, Люк Шоу, Одион Игало, Фред, Скот Мактомини и Арън Уан-Бисака. От клуба обявиха, че като част от мерките за безопасност играчите не са се хранили на стадиона, а са получили предварително приготвена храна по домовете си.

В първия си мач от подновяването на сезона във Висшата лига Манчестър Юнайтед гостува на Тотнъм следващия петък в ключов сблъсък в борбата за място в топ 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички