Кай Хаверц готов да изслуша предложението на английски отбор


Кай Хаверц готов да изслуша предложението на английски отбор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1514 0

Една от големите сензации в Бундеслигата - Кай Хаверц, е готов да изслуша оферта от страна на английски отбор. И това е Манчестър Юнайтед. Звездата на Байер Левекузен е свързван с редица европейски грандове, включително Реал Мадрид, Барселона и Байерн (Мюнхен).

Според Mirror Хаверц би чул преложението от страна а Юнайтед. "Червените дяволи" са набелязали таланта като резервен вариант при провал на преговорите за Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд). Цената на англичанина се очертава да бъде над 100 милиона паунда и на "Олд Трафорд" вече започват да се колебаят дали да платят толкова голяма сума в настоящата ситуация.

Също така към Хаверц има интерес и от страна на Челси, който дори вече е стартирал първоначални разговори с представители на футболиста. Смята се, че лондончани са готови да извадят 75 милиона паунда, за да си осигурят услугите на нападателя. 20-годишният Хавертц прави изключителна кампания с екипа на „аспирините“, които преследват място в Шампионската лига през следващия сезон. А ето кой бивш играч на Челси посъветва клуба да вземе Хаверц.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички