Флетчър: Погба и Бруно трябва да правят компромиси, за да играят заедно


Флетчър: Погба и Бруно трябва да правят компромиси, за да играят заедно
Снимка: Getty Images/Guliver

1113 0

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър смята, че Пол Погба и Бруно Фернандеш могат да играят заедно на „Олд Трафорд“, но трябва да са готови да правят компромиси. В момента Оле Гунар Солскяер подготвя своя отбор за завръщането на Висшата лига, където за „червените дяволи“ предстои дерби срещу Тотнъм идния петък.

Треньорът на Манчестър Юнайтед за първи път този сезон ще разполага с пълния си състав от футболисти и Пол Погба е на линия да вземе участие в мач на „червените дяволи“ за първи път от месец декември. Бившият полузащитник на отбора Дарън Флетчър е убеден, че французинът ще успее да се сработи с новото попълнение Бруно Фернандеш, но предупреди, че един от двамата трябва да направи саможертва, като се напасне към стила на игра на другия. „Нямам съмнения, че двамата могат да играят заедно. Добрите футболисти успяват да го направят. Но някой ще трябва да направи саможертва. Така се прави, когато искаш да си част от отбора, това не е индивидуален спорт. Когато играеш в халфовата линия, трябва да се адаптираш към начин на игра, който да помага на останалите. Това трябваше да направя аз, когато бях част от Юнайтед. Играх с много халфове, в много различни комбинации“, заяви Дарън Флетчър пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Пол Погба и Бруно Фернандеш ще трябва да помогнат на „червените дяволи“ да завършат по силен начин сезона и да успеят да се класират за Шампионската лига. В момента тимът се намира на 5-то място с 3 точки по-малко от 4-тия Челси. А ето кой футболист на Байерн Мюнхен е трансферна цел на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички