Бербатов за Юнайтед и Тотнъм: Когато имаш две деца, кое обичаш повече?


Бербатов за Юнайтед и Тотнъм: Когато имаш две деца, кое обичаш повече?
Снимка: БГНЕС

3011 0

Бившият български национал Димитър Бербатов е изключително развълнуван за предстоящото подновяване на Висшата лига. За това допринася и фактът, че един от първите двубои е между двата му бивши отбора - Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

"Страшно развълнуван съм, че Висшата лига се завръща. Лошото е, че няма да има фенове, но сигурността е на първо място. Хари Кейн и Хьон Мин Сон се завръщат, Пол Погба също", заяви Бербатов пред Independent.

Хората ме питат кой отбор ще подкрепям в този мач. Винаги отговарям така: "Когато имаш две деца, кое обичаш повече?". Подкрепям и двата отбора. Единственото нещо, което бих искал да видя, е хубав футбол, но както всички знаем, паузата беше голяма.

Любопитен съм да разбера как ще се справят в първия си мач, особено Юнайтед. Ако спечели този мач, а Челси загуби, двата тима ще се изравнят по точки в битката за Шампионска лига. В Тотнъм ситуацията е по-сложна, защото в момента отборът е на 7 точки от четвъртото място. Но ако "шпорите" спечелят, това ще бъде голям стимул за тях", казва още Бербатов. А ето в каква изненадваща класация попадна Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички